Nje nate, plot lot nen shi!

Pik..Pika pika do të derdhem poshtë
Si ti këtë natë
O shi
Si ti
Këtë natë.
Gropëzat, gropëzat e dheut do të lag me lot’t e mi këtë natë
Kështu si ti që derdhesh me furi dhe qull tokën e thatë
cpuar nëpër të
nga gropëzat e dheut
ku hyjnë lot’t e mij
Në këtë natë plot shi.
Kohën ta kam falur jetë.
Nga koha po heq dorë, vetë!
Ajo më mbante peng të saj!
Ndaj dhe nisa ta lag tokën me lotët e mij
E pakohë në tërëkohësi , duke numëruar lotët që humb duke qarë!
Po të mos kish qenë për shiun që mbi ne bie këtë natë
Edhe më gjatë do të kisha qarë
Megjithëse duke humbur shumë nga lotët e mij
Tokën doja ta mbushja plot me ujë teksa e shihja ashtu, të tharë!

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s