Kush me therriti ?!

Ajo, duhet te ish e gjate!

Zeri i buronte prej thembrave!

Mbeshtetur mbi ze,

Ajo qendronte pas  meje

dhe me therriste ne Emer!

Kush me therriti?!

Therriti?!

Therriti aq fort?!

Nuk te degjova,

therrite edhe nje here Emrin tim!

Ajo duhet te kish qene mbathur me taka

te holla

zeri qe i mprehte

njelloj si spila takash te holla!

Humbi neper mendjen time te zaptuar

emri i harruar

prej kohesh

therritur prej saj.

Kush me therriti?!

Kush e mbante mend me mire se une,

Emrin tim?!

Advertisements

Leave a comment

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s